top of page

Segueix-nos!!

+34 644313777

fes la teva reserva ara

Encara que està envoltada de naturalesa, Can Rossa es troba localitzada a uns minuts de la històrica ciutat de Girona i a prop de les màgies platges de Costa Brava. Si disposa de vehicle, podrà estacionar-lo gratuïtament dins el recinte de la casa y així desplaçar-se als llocs turístics que li proposem a continuació. També pot utilitzar el servei públic de transport, ja sigui en tren o autobús, per arribar fàcilment a aquests.

Girona                                5km

 

Girona és una ciutat de quasi 100mil habitants i atravessada pels rius Ter, Güell, Galligants i Onyar.

 

El seu Casc Històric o Barri Vell és un dels més evocadors de Catalunya, amb elements monumentals únicos a Europa.

 

Entre els seus monuments destaquen el Call (antic barri jueu, dels millor conservats d'Espanya); el Paseeig de la Muralla, el camí de ronda de les antigues muralles carolíngies (s. IX), així com les famoses i colorides Cases de l'Onyar, i la Catedral, d'una grandiosa nau única, que és la més ampla del món en estil gòtic.

 

Més informació

Costa Brava                   27km

 

La Costa Brava és sol, platja, cales amagades entre la vegetació, banys refrescants, aigües cristalines, tranquilitat, paseigs pels camins de ronda, poblacions marineres amb encanto... 

 

A més de platges, Costa brava disposa de poblacions marineres amb encant com per exemple Tossa de Mar, Pals o Cadaqués, on podràs trobar un paisatge únic amb paisatges y restaurants autòctons per a conèixer millor la cultura catalana.

 

Més informació

 

Barcelona                       98km

 

Barcelona és la capital de Catalunya, una ciutat inolvidable repleta d'art, cultura i bellesa. L'obra de Gaudí, museus, concerts, l'equipo de futbol FC Barcelona y molt més formenn aquesta ciutat única.

 

Caminar al llarg de les Rambles per disfrutar de músics de carrer i estàtues vivents. Pujar-se al Tranvia Blau per a pujar fins a Tibidabo y veure les magnífiques vistes de la ciutat que apareix als sus peus. Passejar al llargo del Passeig de Gracia per veure les més conegudes boutiques de Barcelona. El Barri Gòtic, el nucli més antic de la ciutat i el seu centre històric, es una altre visita imprescindible.

 

Més informació

 

Quart, el nostre pueble.

Figueres, Museu Dalí a 49 km.

Besalú, ciutat mediaval a 38 km.

Perpinyan, França sud a 103 km.

Montserrat, a 130 km.

Puigcerdà, Pirineus a 160 km.

Andorra, a 209 km.

Altres
bottom of page